caribe

Ay, ay, ay Caribe

Mi foto
Dejamos nuestros trabajos, nuestra casita, nos despedimos de nuestros amigos y de la maravillosa ciudad de Madrid. Nos vamos al Caribe a pasar la crisis. Yes we can

30 abr 2009

Guatemala 21.4.-

Guatemala on maana taas aivan erilainen kuin maat, joita olemme nähneet aikaisemmin. Täällä 65% asukkaista on alkuperäiskansoja, mayoja ja maassa puhutaan espanjan lisäksi 23 eri kieltä.

Saavuimme Antiguan kaupunkiin reissattuamme kaksi päivää Tikabussilla Nicaraguan pääkaupungista Managuasta edelleen Hondurasin ja El Salvadorin läpi Guatemalaan. San Salvadorissa nukuimme yön yli ja kaupungista voisi sanoa, että amerikkalaisuus näkyy vähän joka puolella. Kadut ovat leveitä, joka paikassa on vartijoita, kaikkialla on siistiä ja dollari on paikallinen valuutta. Se San Salvadorista.

Antigua on kaunis kolonialainen kaupunki eli espanjalaisvaikutteita on täälläkin. Olemme yöpyneet samassa hostellissa jo 10 päivää, eikä meillä ole ollut kuin muutama naapuri. Nautimme siis täysillä oman kodin tunnelmassa kokaten ja tv:tä katsellen...

Guatemalassa vietimme lopulta kolme viikkoa, koska Meksikoon ei ollut menemistä viruksen takia. Lisäksi Taija sai jostain katuruuasta ameeboja, jotka aiheuttivat korkean kuumeen ripulin. Viikko vierähti toipuessa ja sen jälkeen aloitimme reissauksen pohjoiseen Tikalin rauniolle, Semuc Champeyn altaille ja Atitlan järvelle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario